uw sleutel tot een succesvol bedrijf
Klantenservice (24/7): 0681206790

WordPress website maken

Wat is WordPress?

WordPress is een  online, open source tool en een content management systeem (CMS), gebaseerd op PHP en MySQL, die draait op een webhosting service.

Het is een  gebruiksvriendelijk content management systeem dat meer dan 66 miljoen websites over de hele wereld heeft.

Een WordPress website heeft zijn populariteit voornamelijk vanwege zijn gebruiksgemak.Zo is bijvoorbeeld het toevoegen van nieuws (berichten) en nieuwe webpagina’s heel eenvoudig.Het is niet moeilijk om het te beheren.

Waarom WordPress website maken de ideale keuze is

Er is geen twijfel dat WordPress een van de beste content management systemen (CMS) voor uw website is.Dit geldt ook voor Joomla en Drupal.Een WordPress site staat aan de top vanwege zijn gebruiksgemak, veiligheid en betrouwbaarheid: of het nu gaat om een blog of een zakelijke website. WordPress is voor alle soorten websites geschikt.

Het is dan ook geen wonder dat veel webontwikkelaars meer dan 50 miljoen websites hebben gebouwd.En er meer dan 66 miljoen WordPress sites over de hele wereld is.

Enkele voordelen van WordPress website design

  • Verscheidenheid van Plugins

U kunt  eenvoudig functionaliteiten toevoegen met behulp van deze plugins.

  • Effectieve Content Distribution Engine

Deze techniek helpt zoekmachines om uw web content beter te vinden.

  • Diverse thema’s

Er is keuze uit duizenden WordPress thema’s.Afhankelijk van uw bedrijf en branche selecteert u een thema.Alle thema’s zijn klantgericht en kunnen aangepast worden aan uw doelgroep.

  • Intra Site met een link

Dit is erg belangrijk voor zoekmachine optimalisatie.In WordPress kan men  naar webpagina’s verwijzen door menu’s, labels, archieven, enz. Ook kunnen er widgets toegevoegd worden.

  • Eenvoudig in gebruik

WordPress heeft een vriendelijk content management systeem.Het admin panel is gebruiksvriendelijk opgebouwd.

  • Hoge veiligheid

Hackers proberen vaak vertrouwelijke gegevens van websites te halen.Om die reden dient een website gemaakt te worden op een sterk content management systeem.WordPress is een zeer veilige CMS met hoge beveiligingsfuncties om de hackers uit de buurt van uw site te houden.

Tarieven

Elke opdracht is maatwerk en dus anders; hierdoor hebben wij geen standaard prijzen.Hotseo werkt met de laagste prijs garantie en kan voor ieder budget een professionele webwinkel ontwikkelen.Al naar gelang uw wensen maken wij een offerte op maat.U weet vooraf altijd wat de totale kosten zijn.U kunt een kijkje in onze portfolio nemen om een indruk te krijgen van een aantal projecten van ons.

Als u een WordPress website wil, helpen wij u graag verder.Wij bouwen en onderhouden websites voor zowel particulieren als bedrijven.Omdat wij geen kantoor hebben, bieden wij zeer scherpe prijzen aan.Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn altijd bereikbaar voor u!

Offerte aanvragen

Find us on Google+

Best Domain en Hosting service

Laatste berichten