uw sleutel tot een succesvol bedrijf
Klantenservice (24/7): 0681206790

Website onderhoud

website onderhoud

Website onderhoud en webmaster service

Uw website is uw visitekaartje; daarom is het belangrijk om uw website up-to-date te houden.U kunt hierbij denken aan aanbiedingen, acties, prijswijzigingen etc.Wij kunnen het onderhoud voor u verrichten zonder dat het uitmaakt of de website door hotseo of door een ander bedrijf gemaakt is.Alles is mogelijk bij Hotseo, van eenmalige tot dagelijkse aanpassing.
Voor een vast bedrag van 179 euro exclusief BTW per jaar kunnen wij structurele aanpassingen op uw website doen.In ons onderhoudspakket zit; technische updates, CMS update, back-up van de website, inclusief (beperkt) bewerken van foto’s, website problemen oplossen.
U kunt ook kiezen voor een eenmalige aanpassing.Wij reageren binnen max.1 werkdag op uw vraag. U kunt dan denken aan een speciale programmering of bepaalde mogelijkheden aan uw website toevoegen.
Het kan voorkomen dat u iets met spoed wil laten aanpassen.Bijvoorbeeld een probleem wat zich opeens voordoet. Op spoedaanvragen reageren wij op werkdagen binnen 2 uur.Uw aanvraag wordt dan direct bekeken en met u besproken.Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Uniek aanbod voor website onderhoud en webmaster service!

Wij komen met een compleet nieuw concept voor onze website.U kunt vanaf nu bieden op de onderhoudswerkzaamheden van uw website! U bepaalt de prijs.Er zijn geen speciale voorwaarden aan verbonden.U hoeft alleen maar onderstaande formulier in te vullen en een reëel bod uit te brengen. De rest regelen wij.
Als u hier geen gebruik van wil maken, kunt het formulier zonder het uitbrengen van een bod invullen.
Bij Hotseo bent u bij het juiste adres voor alle web werkzaamheden; of het nu gaat om eenmalige werkzaamheden, het bouwen van een webshop of een complex probleem.Wij kunnen alles naar gelang uw wensen voor u bewerkstelligen.

Offerte aanvragen

 

Verification

Find us on Google+

Best Domain en Hosting service

Laatste berichten