uw sleutel tot een succesvol bedrijf
Klantenservice (24/7): 0681206790

Website ontwerpen

website ontwerp

 

Starter ontvangen bij een webshop boven de 2900 euro maar liefst 70% korting.

Website laten bouwen

Wij bieden u een breed scala aan mogelijkheden.Naast de hosting service kunnen wij voor u zowel een eenvoudige als uitgebreide website ontwikkelen.U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Bij specifieke wensen kunnen wij ook een website op maat voor u maken.Wij denken met iedere klant mee tijdens de ontwikkeling van de website.Wij kijken onder andere naar de inhoud van uw businessmodel, de juiste hosting en het Google vriendelijk maken van uw website.Een website vanaf het begin Google vriendelijk opbouwen is van groot belang voor de vindbaarheid in zoekmachines.U wilt natuurlijk niet alleen een goede website als visitekaartje, maar ook dat u door potentiële klanten vindbaar wordt. Eventueel zouden wij naar gelang uw wensen SEO daarin kunnen meenemen.
Bij Hotseo betekent een goed design niet per definitie een ‘mooi’ design als doel.Het belangrijkste is dat het design moet meewerken om het doel van de website te behalen.
Ook als u al een website heeft, kunt u gebruik maken van onze diensten.Wij doen ook aan het restylen van websites. Wij zorgen er samen met u voor dat de webdesign volledig is afgestemd  op uw bezoekers.

Uw website in eigen beheer

Indien gewenst, krijgt u uw website altijd in eigen beheer.Dit betekent dat u te allen tijde pagina’s, producten en afbeeldingen kunt toevoegen en wijzigen. Het beheren van de website hoeft niet moeilijk te zijn. Als u door Hotseo uw website laat maken, bieden wij u via skype en teamviewer kosteloos een training aan. U kunt er dan direct mee aan de slag gaan. U kunt ook kiezen voor een webmaster service abonnement en website onderhoud

Webshop laten bouwen

Wij ontwikkelen een gebruiksvriendelijke en veilige webshop voor u.Wij bouwen de webshop met de beste webshop platforms; zoals Magento, OpenCart, WP e-commerce en nog veel meer top platforms. Als u een ander programma op het oog heeft, is dit ook mogelijk.U krijgt een webshop met alle mogelijkheden die u maar kunt bedenken.Voor een webshop bieden wij u dezelfde service aan als een website. De focus ligt op meer omzet. De navigatie van uw webshop is van groot belang.Een navigatie waar elke klant mee overweg kan, is voor een webshop van cruciaal belang.U krijgt een training waarin u o.a. leert hoe u uw producten zelf kunt wijzigen.Op deze wijze kunt u zelf uw productoverzicht bijhouden.

Bij elke website ontvangt u

“75€ “

Google AdWords tegoed Gratis

Gratis adwords tegoed

Onze werkwijze

  • Inventarisatie

In deze fase verdiepen wij ons in uw wensen en in uw bedrijf.Dit kan telefonisch, via skype, per mail of  in een persoonlijk gesprek.Samen met u proberen wij een goed beeld te vormen van het webdesign dat u voor ogen heeft.Wij kijken naar een passende en betaalbare oplossing.In deze fase kunnen wij u ook informeren over eventuele aanvullende mogelijkheden.U mag een wensenlijst per mail naar ons versturen.

  • Offerte op basis van uw wensen

Op basis van de verzamelde informatie sturen wij u een passende offerte.Op deze manier weet u waar u aan toe bent.

  • Uw grafisch materiaal naar ons sturen

Onder grafisch materiaal verstaan wij o.a.uw logo, video, eventuele foto’s en teksten.U kunt dit ook aan Hotseo uitbesteden.

  • Bouw van de website

In deze fase vertalen wij uw wensen in een website die bij u past.

  • Testen van de website

Hier ziet u voor het eerst uw website werken.U heeft de gelegenheid om deze te testen.

  • Inrichting + training

Voordat u met uw website inrichting aan de slag gaat, krijgt u via skype en teamviewer een training van 1,5 uur. Tijdens de training wordt o.a. uitgelegd hoe u pagina’s kunt bewerken en opmaken.Indien nodig wordt dit herhaald. Hotseo doet hier niet moeilijk over.

  • Lancering van uw website

In deze fase leveren wij uw website op en komt het online.

Nadat uw website online is, is het belangrijk om aan de slag te gaan met de vindbaarheid en conversie optimalisatie.Voor de vindbaarheid kunt u gebruik maken van onze SEO service. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze webmaster service/website onderhoud.Al naar gelang uw behoefte kunt u hier gebruik van maken.

 

 

Voor een vrijblijvende webdesign offerte klik hier

Find us on Google+

Best Domain en Hosting service

Laatste berichten