uw sleutel tot een succesvol bedrijf
Klantenservice (24/7): 0681206790

Website hosten

 

Website hosten via Verschillende hosting platforms

Voor webhost werken wij samen met Bluehost en Siteground. Wij kunnen de webhosting en onderhoud voor u regelen of u kunt zelf uw hosting via Bluehost of Siteground regelen. Als u een webshop of  website bij ons heeft, krijgt u een jaar kostenloos hosting onderhoud. Daarna wordt er een kleine jaarlijkse bijdrage gevraagd.

 Hosting via Siteground

Siteground doet dingen die de meeste andere hosting bedrijven zelfs niet in overweging nemen!  Zo ontwikkelden zij een eigen oplossing om websites te beschermen tegen hackers. Zij vonden nieuwe technieken uit die uw website veel sneller maken.

Siteground maakt gebruik van state – of – the – art hardware. Zij optimaliseren dit zelf. Siteground heeft wereldwijde servers: in USA, Europa en Azië. Zo kan men kiezen op welke locatie de website geplaatst gaat worden.

Om de snelheid wereldwijd nog meer te verhogen,wordt er gebruik gemaakt van Content Delivery Network (CDN).

Een ander voordeel van Siteground is de SuperCacher. De SuperCacher zorgt ervoor dat de laatste  versie van uw website bewaard blijft. Normaal gesproken is het zo dat als men uw website bezoekt,die eerst samengesteld dient te worden om daarna getoond te kunnen worden aan de bezoekers. Bij een webserver gebeurt dit vaak voor veel bezoekers (soms wel duizenden) tegelijkertijd. Dit komt de laadtijd niet ten goede. Doordat  de SuperCacher van Siteground  de laatste versie van de website bewaart, maakt dat de laadtijd omlaag gaat. De  bezoekers krijgen de website sneller in beeld wanneer er gebruik wordt gemaakt van geen SuperCacher.

Siteground heeft speciale  hosting oplossingen voor Joomla, WordPress, Magento en andere populaire webapplicaties.

WordPress hosting:

Klik hier voor meer informatie

Magento hosting:

Klik hier voor meer informatie

 

Bij gebruik van onze hosting diensten ontvangt u
“75€ “
Google AdWords tegoed Gratis

webhosting nederland

website hosten

goedkoopste webhosting

Find us on Google+

Best Domain en Hosting service

Laatste berichten