uw sleutel tot een succesvol bedrijf
Klantenservice 24/7: 0681206790

SEO diensten

Bij gebruik van onze seo diensten ontvangt u
“75€ “
Google AdWords tegoed Gratis

google adwords SEO diensten

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Hotseo heeft als doel om posities op de eerste pagina van Google te realiseren. Hotseo heeft veel resultaten geboekt bij het optimaliseren van websites. Op verzoek kunnen referenties gemaild worden.

Ons seo bedrijf kan u inzicht geven in hoe uw bedrijf nu gevonden wordt en hoe onze online marketing strategie het kan veranderen om op google beter vindbaar te worden.

Website optimalisatie wordt volledig gedaan volgens ‘White hat’ richtlijnen. Dit betekent dat seo volgens de regels van google gebeurd. Er wordt geen gebruik gemaakt van automatische programma’s voor linkbuilding search engine submission etc. Google Optimalisatie diensten wordt door het Hotseo team gerealiseerd.

Hotseo heeft als missie het maximale uit uw website te halen. In de praktijk betekent het dat onze specialiteit ervoor zorgt dat uw website in de top 10 van google komt. Wij werken met garantie. Lukt het ons niet om uw website met zoekmachineoptimalisatie in de top 10 van google te krijgen dan hoeft u ook niets te betalen. Als u meer informatie hierover wenst te ontvangen, kunt u contact met ons opnemen.

services banner1 SEO diensten

Zoekmachineoptimalisatie is noodzakelijk voor een succesvol bedrijf.

Offerte aanvragen...

 Het doel van SEO:

 • Verhogen van het aantal gerichte bezoekers

Bezoekersaantallen vergroten is niet direct een aanleiding voor het succes van een website. Gerelateerd verkeer heeft veel waarde voor uw website.

 • Verhogen van het aantal verkopen

Door het gerelateerd verkeer te vergroten zal het uiteindelijk leiden tot een hoger rendement.

 • Verhogen van de naamsbekendheid

Door een hogere notering in de zoekmachines te krijgen wordt men meer ‘gezien’.  Gebruikers van zoekmachines associëren vaak hogere notering direct met kwaliteit wat zorgt voor reputatie verbetering.

 • Creëren van meer leads

Leads  leveren niet direct geld op. Leads hoeven niet direct gekoppeld aan een commercieel doeleinde te zijn.Hierbij kan bijvoorbeeld aan een aanmelding voor een nieuwsbrief gedacht worden. Het levert niet direct geld op maar kan wel nuttig zijn. Als men bijvoorbeeld abonnees nieuwsbrieven stuurt met interessante aanbiedingen kan dit weer leiden totverkoop.

 Het internet staat nooit stil en daarom is SEO geen eenmalige actie en dient onderhouden te worden voor het behouden van een goed resultaat. Wij kunnen bijhouden of uw website nog steeds op hetzelfde niveau presteert. Daarnaast kunnen wij er ook voor zorgen dat u op de 1stepagina van google blijft. Dit kan in een vorm van een vast abonnement.

Via video-conferencing onderhouden wij het contact met u. Wij zien het als een verrijking voor het contact tussen ons. Videocommunicatie  met hotseo biedt o.a. de volgende voordelen:

 • Overleg op kortere termijn mogelijk
 • Milieuvoordelen
 • Communiceren vanaf u comfortabele plek
 • Snel en rendabel

Plaats-onafhankelijk werken is in toenemende mate van belang. Naast audio-en video uitwisselingen gebruiken wij het ook om documenten uit te wisselen.

Wat kost het laten optimaliseren?

De klant staat bij ons centraal. Onze visie is om onze diensten zo dicht mogelijk bij de wensen en mogelijkheden van de klant aan te sluiten. Maatwerk en resultaat is wat wij u kunnen leveren. Hierom hanteren wij het model ‘ no cure, no pay’ .

De kosten van website optimalisatie zijn afhankelijk van uw wensen en de omvang van het project. Wel spreken wij naar gelang uw wensen een vast tarief met u af. Op deze manier weet u precies wat u gaat betalen.

Exclusief voor Hotseo nieuwsbrief lezers, SEO met 20% korting!
Offerte aanvragen...

Zoekmachine Optimalisatie (SEO) in 5 stappen:

 • Zoekwoord selectie.

Hotseo kijkt samen met u naar de keywords waarop u in Google gevonden wil worden.

 • Analyse van de concurrentie.

In deze fase analyseren wij uw concurrenten op de zoekwoorden die geselecteerd zijn.Realisatie of aanpassing van de content. Dit betreft het vullen van de website met relevante, geoptimaliseerde teksten. Teksten met als doel: een betere vindbaarheid.

 • Realisatie of aanpassing van de content.

Dit betreft het vullen van de website met relevante, geoptimaliseerde teksten. Teksten met als doel: een betere vindbaarheid.

In deze fase wordt uw website door de experts van hotseo geoptimaliseerd op de keywords die u geselecteerd heeft. Dit bestaat uit Linkbuilding,backlink,internet marketing,social media marketing, On en Off Page Optimalisatie en wekelijkse rapportage van de ontwikkelingen

 • Onderhoud.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Typ uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. U ontvangt een bevestigingsmail.

Find us on Google+

Best Domain en Hosting service

Laatste berichten