uw sleutel tot een succesvol bedrijf
Klantenservice (24/7): 0681206790

Magento webshop

Wat is Magento?

Het is een  e – commerce platform dat zich onderscheidt als een van de meest bekende keuzes voor online bedrijven over de gehele wereld. Het is een volledig geïntegreerde online shop met eerste klas functionaliteit en gebruiksgemak voor de eigenaar en klant.Het is een open source tool.Dit houdt in dat het niet nodig is om een licentie aan te vragen voor aanpassingen.Er zijn dus geen licentiekosten.Het programmeren is niet gekoppeld aan een specifiek persoon of bedrijf.De broncode is beschikbaar voor andere ontwikkelaars.

Waarom Magento voor uw webshop?

Vindt u het moeilijk en uitdagend om te kiezen welke e – commerce systeem het beste voor uw bedrijf zou zijn? En wilt u als online business winkel eigenaar een goede ROI (return of investment) en de volledige controle over het bedrijf?
Een Magento winkel kan dan de juiste keuze kunnen zijn. Het biedt heel veel mogelijkheden.Magento is een zeer populaire e – commerce platform.Veel toonaangevende merken, Zalando en iPhoneclub maken al gebruik van Magento.Wereldwijd worden er dagelijks nieuwe Magento webshops geopend.
Het platform biedt geavanceerde functies die u nodig heeft om een volledig functionerende webshop te laten draaien. Het biedt veel mogelijkheden om uw bedrijf te laten groeien.Hieronder noemen wij er enkele:

Enkele voordelen van Magento

 • Zoekmachine vriendelijk, waardoor een webshop beter vindbaar is
 • Gebruiksvriendelijk
 • Veel meegroeimogelijkheden. U kunt klein beginnen en makkelijk later uitbreiden
 • Producten kunnen op veel manieren gepresenteerd worden
 • Veel betaalmogelijkheden
 • Goed te beveiligen
 • Aan een Magento systeem kunnen meerdere webshops gekoppeld worden.Dit kan met verschillende domeinnamen
 • Mogelijkheden voor een rapportageoverzicht
 • Verschillende marketingtools voor uw producten
 • Uitgebreide order management
 • Mobiel en tablet vriendelijk

Wat kan Hotseo voor uw Magento webwinkel betekenen?

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van Magento webshops.Voor het laten bouwen van een webshop bent u bij ons aan het juiste adres.Wij bieden meer dan 100 Magento templates, toegespitst op uw branche. Deze templates kunnen gedeeltelijk of geheel worden aangepast aan uw wensen.

Ervaring leert dat Magento webshops om gespecialiseerde hosting vraagt.Wij werken hierin samen met Siteground. Zij zijn onze partner op het gebied van veiligheid, snelheid en support.Zij bieden naast Magento webhosting ook oplossingen voor andere bekende webapplicaties, zoals  Joomla en WordPress.

Hotseo kan de webhosting en onderhoud voor u regelen of u kunt zelf uw hosting via Siteground regelen.

Magento is makkelijk te onderhouden. Dit betekent dat u het onderhoud van uw webshop zelf zou kunnen doen. Besteed u het liever uit, dan kunnen wij uw Magento webshop voor uw onderhouden.

Heeft u al een Magento webshop en loopt u tegen problemen aan? Of is uw webwinkel niet goed vindbaar op zoekmachines? Dan kan Hotseo u ook hierin zeker van dienst zijn.Het oplossen van problemen van uw site doen wij graag voor u. Ook voeren wij spoedopdrachten voor onze klanten uit.

Wij kunnen uw webshop vindbaar maken door SEO optimalisatie toe te passen.

Bij ons kunt u rekenen op betrouwbare service en zeer scherpe tarieven voor onze diensten.

Voor meer vragen over Magento en wat wij daarin voor u kunnen betekenen, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Tarieven

Elke opdracht is maatwerk en dus anders; hierdoor hebben wij geen standaard prijzen.Hotseo werkt met de laagste prijs garantie en kan voor ieder budget een professionele webwinkel ontwikkelen. Al naar gelang uw wensen maken wij een offerte op maat. U weet vooraf altijd wat de totale kosten zijn. U kunt een kijkje in onze portfolio nemen om een indruk te krijgen van een aantal projecten van ons.

Offerte aanvragen

Find us on Google+

Best Domain en Hosting service

Laatste berichten