uw sleutel tot een succesvol bedrijf
Klantenservice (24/7): 0681206790

Magento webhosting

De 5 essentiële stappen voor het kiezen van een professionele Magento hosting bedrijf

Gefeliciteerd! U heeft besloten om de stap te nemen in de e-commerce wereld van Magento. Nu heeft u alleen nog een geschikte Magento hosting nodig.Hoe weet u nu welke hosting geschikt is? In dit artikel bespreken wij de 5 basisstappen die u daarvoor kunt toepassen

Stap 1: Alle webhosting bedrijven zullen u vertellen dat zij de beste zijn. Doe eens een zoekopdracht op Google voor “Beste Magento Webhosting”.Als de  geografische ligging voor u belangrijk is, kunt u bijvoorbeeld de term ” Beste Magento Web Hosting ” gebruiken.

Stap 2 : Stel een top 3 voor uzelf op.Kijk aan de hand daarvan naar Magento webhosting reviews.Let daarbij op websites die actuele overzichten van Magento Webhosting bevatten.

Stap 3: Snelheid is de belangrijkste factor voor Magento.Een Magento webhosting bedrijf zal een Magento demo op  hun server uploaden die u rechtstreeks kunt zien.Ga naar de demo en evalueer de laadtijd van de pagina.Is het snel? Als u het op hetzelfde moment vergelijkt met een aantal andere Magento demo’s, zult u het verschil direct merken. Open ze allemaal in aparte tabbladen van uw browser en vergelijk ze met elkaar.
Stap 4: Nu heeft u een paar Magento hosting bedrijven die snelle demo’s  en een goed klantenbestand hebben.Dat is mooi! Let nu op wat voor soort ondersteunende diensten zij aanbieden. Voor webhosting is het van belang om op verschillende wijzen contact te kunnen hebben.Dat wil zeggen: e-mail, telefonisch, chat enzovoorts. Wij vinden dat een webhosting bedrijf 24/7 support voor zijn klanten dient aan te bieden. Zo kunt u direct contact opnemen als u tegen problemen aanloopt.

Stap 5 : Neem telefonisch contact met hen op en stel in elk geval de volgende vragen:

Hoe lang zit u al in het bedrijfsleven?
Heeft u webhosting referenties?
Waarom zou ik  voor uw bedrijf kiezen?

Wij hopen dat dit  u kan helpen in het maken van uw keuze. Wij werken voor Magento webhosting samen met Siteground. Siteground voldoet aan alle essentiële stappen die in dit pagina beschreven zijn. Wij vinden Siteground de beste keuze voor uw Magento webwinkel.

 

Get started NOW

Find us on Google+

Best Domain en Hosting service

Laatste berichten