uw sleutel tot een succesvol bedrijf
Klantenservice (24/7): 0681206790

Logo ontwerper

Het belang van een goede bedrijfslogo

Het is verbazingwekkend hoe weinig aandacht vaak naar logo ontwerpen gaat.Dit terwijl onze logo’s eindigen op visitekaartjes, briefpapier, marketingmateriaal, websites, in e-mails, op PowerPoint- presentaties, op faxvoorbladen, facturen – om maar een paar van de meest voorkomende plaatsen van een bedrijfslogo te noemen.

Een goede bedrijfslogo is dan ook een kleine investering voor een krachtige bedrijfsboodschap.Het belangrijkste is dat het logo uw bedrijf vertegenwoordigt. In het bijzonder in de digitaliserende wereld van vandaag, waar de eerste indruk alleszeggend is.Het ontwerpen van de juiste businesslogo is vaak de eerste stap in de juiste richting van een bedrijf en haar producten/diensten.

Iedereen wil het bedrijfslogo het beste laten zijn,maar hoe goed is goed? Hoe definiëren we een goed logo? Moet het een kleurrijk of prachtig kunstwerk zijn? Of kan een eenvoudig ontwerp als een goed logo werken? Het meest cruciale aspect van de logo concept is het logo concept.U moet eerst bepalen wat uw logo moet zeggen over uw bedrijf.

Aan onderstaande criteria dient een logo bij ons  minimaal te voldoen:

Het trekt de ideale doelgroep en potentiële klanten aan

Het communiceert een gerichte boodschap

Het vertegenwoordigt alleen uw organisatie

Het is tijdloos

Voordelen bij ons:

  • Minimaal 2 concept ontwerpen
  • 2  revisies op het gekozen ontwerp
  • Geheel naar uw wens ontworpen
  • Zeer scherpe prijzen
  • Snelle service

Kosten logo ontwerp

U hoeft niet veel uit te geven aan uw bedrijfslogo.Wij bieden betaalbare logo’s aan. De prijzen beginnen bij ons vanaf 75 euro.Wij hebben veel ervaring in het ontwerpen van logo’s, banners en complete huisstijl ontwerpen.

Tot slot:Hotseo komt graag met u tot een krachtig ontwerp dat uw bedrijf vertegenwoordigt. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en wij sturen u een vragenlijst toe.

Let op: het is voor ons ontzettend belangrijk om het formulier zo compleet mogelijk terug te krijgen.

Offerte aanvragen

Find us on Google+

Best Domain en Hosting service

Laatste berichten