uw sleutel tot een succesvol bedrijf
Klantenservice (24/7): 0681206790

Joomla website maken

Wat is Joomla?

Joomla, ook wel bekend als een content management systeem of CM, is gebaseerd op PHP en MySQL.  Joomla is gespecialiseerd in het beheren van web content met een simpele What-You -See – Is- What-You -Get interface, zodat ook een niet – technisch persoon artikelen en afbeeldingen kan toevoegen en onderhouden.

Joomla is er niet zo lang als WordPress of Drupal – de eerste versie debuteerde in 2005.Het biedt gebruiksgemak zoals bij WordPress en een aantal krachten en flexibiliteiten van Drupal.Alle drie CMS zijn meer geëvolueerd dan hun roots: Drupal wordt steeds gemakkelijker, WordPress meer geavanceerder en Joomla biedt zowel een CMS en een verwante Web development platform waarop het kan draaien.

Waarom een Joomla website maken?

Wilt u weten waarom u Joomla zou moeten overwegen? Hier zijn een aantal goede redenen:

Het is ” uitbreidbaar “

Als WordPress zijn plugins heeft, dan heeft Joomla zijn extensies. De Joomla Extensions Directory is een nogal indrukwekkende verzameling van weetjes die u kunt gebruiken om de website er precies uit te laten zien zoals u dat in gedachten heeft.

Het is veilig

Online beveiliging is een zeer reëel probleem.Hoewel we moeten toegeven dat er altijd hackers zullen zijn die proberen om zelfs het meest veilige systeem te kraken, is het goed om te weten dat Joomla platform een uitstekend beveiligingsysteem heeft.Joomla staat erg bekend om zijn veiligheid.

Het is geschikt voor de meer complexe behoeften

Joomla is de keuze van veel bedrijven vanwege aanpassingsvermogen aan complexere behoeften.

Enkele van de grootste bedrijven ter wereld (Pizza Hut, het Britse ministerie van Defensie, de Griekse regering, het Hooggerechtshof van Australië en MTV in Griekenland) zijn slechts enkele van de grootste fans van Joomla.

Zeer geschikt voor bloggers

Joomla is een uitstekende optie voor sommige bloggers. Het is misschien wel de meest populaire blogging / website -platform van vandaag.

Joomla wordt over de hele wereld gebruikt, in alle soorten en maten. Bijvoorbeeld:

Intranet en extranet

Online magazines, kranten en publicaties

E-commerce en online reserveringen

Kleine bedrijven

Non-profit en organisatie websites

Content Management Systemen

School en kerk websites

Persoonlijke of familie homepages

Uniek ontwerp en verkoop

Joomla lijkt de juiste oplossing voor mij; wat kan Hotseo hierin voor mij betekenen?

Om een ​​goede Joomla website te bouwen is het zeker van belang om een professionele ontwikkelaar hiervoor in te schakelen. Wij zijn gespecialiseerd in Joomla webdesign.

De technische en grafische expertise van onze Joomla designers worden verbonden met  onze website optimalisatie vaardigheden. Dit biedt de perfecte combinatie die nodig is om de winstgevendheid van een online bedrijf te verhogen.

Tarieven

Elke opdracht is maatwerk en dus anders; hierdoor hebben wij geen standaard prijzen. Hotseo werkt met de laagste prijs garantie en kan voor ieder budget een professionele website ontwikkelen. Al naar gelang uw wensen maken wij een offerte op maat. U weet vooraf altijd wat de totale kosten zijn. U kunt een kijkje in onze portfolio nemen om een indruk te krijgen van een aantal projecten van ons.

Offerte aanvragen

Find us on Google+

Best Domain en Hosting service

Laatste berichten