uw sleutel tot een succesvol bedrijf
Klantenservice (24/7): 0681206790

Huisstijl ontwerpen

Waarom huisstijl ontwerpen voor mijn bedrijf?

Met een huisstijl geeft u een visuele presentatie weer naar buiten toe. Het is meer dan alleen een logo. Een huisstijl laten ontwerpen  is van belang om de juiste doelgroep aan te kunnen spreken. U dient aan uw doelgroep het juiste gevoel over te brengen met een uitstraling van wat herkenbaar is.

Hotseo ontwerpt graag een  volledige huisstijl voor uw bedrijf. Wij kunnen de juiste boodschap van uw bedrijf overbrengen in uw huisstijl en zijn graag uw partner daarin.

Zodra wij weten wat u wil en wat passend is, zullen wij enkele  concepten aanleveren. U kunt uw voorkeur uit die concepten aangeven met de eventuele opmerkingen die u heeft. Aan de hand daarvan maken wij vervolgens het ontwerp af.

Wij leveren de ontwerpen in de extensies jpg, psd en png.

Kosten huisstijl ontwerpen

Het ontwikkelen van een  huisstijl is altijd maatwerk; hierdoor hebben wij geen standaard prijzen. Wel bieden wij zeer scherpe prijzen aan. Bij Hotseo heeft u al een huisstijl voor een vast bedrag van 300 euro. Alleen eerst een bedrijfslogo ontwerpen? Een logo heeft u bij ons al vanaf 85 euro. Alle bedragen zijn exclusief btw.

Hotseo denkt ook graag op lange termijn met u mee op het gebied van website ontwerpen en website hosten.

Een huisstijl is nodig bij:

  • De start van een bedrijf
  • Een fusie of overname
  • Wijziging van bedrijfsactiviteiten
  • Een naamswijziging van het bedrijf

 

Uw huisstijl door Hotseo laten ontwerpen? Neem contact met ons op en wij sturen u een vragenlijst toe om in te vullen. Door het zo compleet en gedetailleerd mogelijk in te vullen, krijgen wij betere ideeën over uw wensen.

Offerte aanvragen

Find us on Google+

Best Domain en Hosting service

Laatste berichten