uw sleutel tot een succesvol bedrijf
Klantenservice (24/7): 0681206790

Grafisch designer

Grafisch Designer

 

Waarom Hotseo voor uw grafisch werk?

Op het gebied van grafisch werk bieden wij veel aan.U kunt het zo gek niet bedenken en wij hebben het in huis.Van logo tot complete huisstijl, van flyer tot het bewerken van foto’s en video’s.Te veel om op te noemen! Om u toch een indruk te geven kunt u een kijkje nemen in onze portfolio.

Hotseo werkt niet alleen voor bedrijven; ook als particulier bent u van harte welkom bij ons.Wij beperken onze diensten niet alleen tot Nederland.Ook bedrijven uit het buitenland kunnen bij ons terecht.

Wij willen dat een klant 100% tevreden is.Wij bieden dan ook een 100% tevredenheidsgarantie.Dit houdt in dat wij net zo lang ontwerpen totdat u tevreden bent! Als u toch niet tevreden bent, kan de opdracht zonder problemen worden geannuleerd.

 

Logo ontwerpen

Bedrijfs Logo Ontwerpen

Wij maken logo’s voor startende bedrijven maar ook voor reeds bestaande ondernemingen kunnen wij een logo herontwerpen. Wij hanteren geen hoge kosten; wel professionaliteit. Wij proberen voor ieder budget een passend logo te maken. Op deze manier blijven wij voor iedereen toegankelijk en betaalbaar.Lees meer

Huisstijl ontwerpen

Huisstijl ontwerp

Als een logo alleen niet voldoende is, is een compleet nieuwe huisstijl ook een mogelijkheid. De huisstijl is de identiteit van uw bedrijf. Een huisstijl is een breed begrip.Wij bieden in ons huisstijlpakket onder andere logo, briefpapier, brochure, visitekaartje en enveloppe aan. Meer opties zijn altijd mogelijk.Lees meer

Intro video

intro video

Digitale beeldbewerking is de verzamelnaam waaronder Hotseo diverse diensten aanbiedt. Wij maken bedrijfsfilms, animatiefilms, youtube films, introductiefilms, promotiefilms en nog veel meer..
Online video is de perfecte manier om uw bezoekers/klanten te informeren! Wij bieden voor alles een creatieve oplossing! Wilt u vrijblijvend de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op!

Banner ontwerpen

brochure ontwerp

Binnenkort volgt meer informatie…. Lees meer

Find us on Google+

Best Domain en Hosting service

Laatste berichten