uw sleutel tot een succesvol bedrijf
Klantenservice (24/7): 0681206790

Wat kan een zoekoptimalisatie voor uw website betekenen?

zoekmachine optimalisatie

 

Wat kan een zoekoptimalisatie voor uw website betekenen?

Met een goede optimalisatie zoekmachine kunt u met een aantal zoekwoorden het aantal gerichte bezoekers van uw website vergroten en een hoger rendement behalen.

Als u bijvoorbeeld een uitzendbureau voor studenten heeft en u zoekt op het woord ” studenten uitzendbureau”. Bent u op de eerste pagina? Nee; dat betekent dat u helaas niet voor “de studenten en opdrachtgevers” goed vindbaar bent. Best jammer, want er zijn per maand 12000 zoekopdrachten op het woord ‘studenten uitzendbureau’ en het betekent dat u die kansen misloopt.

Als u in de top 10 van google wil kunt u er beter een zoekmachines optimalisatie expert met concurrerende prijzen bij halen. Bij Hotseo staan we met onze vakkundigheid van website optimalisatie voor u klaar.

De zoekmachine optimalisatie is een continu proces, het is niet wat je er even bij doet. Het is bovendien niet iets wat je een keer gedaan wordt en daar na klaar is. Zoekmachines veranderen vaak. Hotseo zorg ervoor dat de site optimalisatie met zijn tijd meegaat. Wij kunnen uw website optimaliseren en onderhouden. U komt in de top 10 en blijft in de top 10.

SEO wordt In het Nederlands zoekmachine optimalisatie of zoekmachinemarketing genoemd. Het betekent dat uw website goed vindbaar wordt in zoekmachines. Veel van het internet verkeer komt namelijk daar vandaan. Voor bedrijven die een website hebben is het trekken van bezoekers naar de website een cruciaal punt. Het kan uiteindelijk een verschil maken tussen iets wel of niet verkopen. SEO wordt namelijk hierin gezien als één van de meest goedkope promotie instrumenten in de marketing.Het is een zeer efficiënte en resultaatgericht middel om dat uw verkoopdoelen te bereiken.

 

SEO zoekmachines optimalisatie technieken

Er zijn verschillende technieken. Globaal gezien kunnen die opgedeeld worden in On-site optimization en Off-site optimization.

On-Page optimalisatie heeft vooral betrekking op uw website. Dat betekent de teksten, codes en de architectuur daarvan. Echter is het bij off page optimalisatie zo dat de factoren buiten uw website om een rol spelen, zoals link building.

Link building

Dit is het verkrijgen van relevante links vanaf externe webpagina’s (backlinks of inlinks) naar een specifieke website. Effectieve linkbuilding heeft als doel: het hoger laten scoren van uw website.

White hat en Black hat SEO

Google heeft SEO-richtlijnen. Dit zijn technieken die het ‘White hat SEO’ label hebben gekregen. Als er websites zijn die gebruik maken van ongeoorloofde zoekmachine optimalisatie methodes dan wordt dat ‘Black hat SEO’ genoemd. Deze methodes hebben meestal snel resultaat, maar werken voor een korte periode. Dan komen zoekmachines als Google met methodes om dit soort ongewenste optimalisatiemethoden tegen te gaan.

Natuurlijke of betaalde zoekmachine optimalisatie

Bij natuurlijke optimalisatie is het een proces om uw website goed naar boven te laten komen in de onbetaalde zoekmachine resultaten.

Bij betaalde zoekmachine optimalisatie wordt er per klik betaald. Dit zijn de betaalde advertenties zoals adwords van Google of Yahoo.

 

Geef een reactie


Find us on Google+

Best Domain en Hosting service

Laatste berichten