uw sleutel tot een succesvol bedrijf
Klantenservice (24/7): 0681206790

Belangrijkste seo on-page factoren

De top 6 on-page SEO factoren

zoekmachine optimalisatie leren 1In dit artikel bespreken wij de  top 6 SEO factoren die uw website in de zoekmachine ranking te verhogen.

 1 . Gebruik unieke kwaliteit content

Met uniek bedoelen wij origineel geschreven teksten. De teksten dienen niet gekopieerd te zijn. Inhoud met kwaliteit zorgt ervoor dat bezoekers op uw website blijven. Google houdt hiervan. Daarnaast dient het natuurlijk foutloos Nederlands geschreven te zijn.

2 . Overdrijf niet met de zoekwoorden

Bij het indexeren van uw site richt Google zich op waardevolle content inhoud. Zoekwoorden die zomaar toegevoegd worden om de vindbaarheid te vergroten, zullen niet onopgemerkt blijven.  Google is hier te slim voor. Doet u dit wel, dan krijgt u penalty punten. Het is dus van groot belang  om kwaliteit teksten te schrijven die minder gericht zijn op bepaalde trefwoorden. Gebruik alleen zoekwoorden als ze daadwerkelijk aansluiten bij de inhoud van uw tekst.

Als u toch zoekwoorden in de tekst wil verwerken, kunt u dat het beste in de eerste paragraaf van uw tekst plaatsen.
 3 . Uw tekst dient een keyword density van maximaal 1% te hebben

Zoals hierboven genoemd, zijn trefwoorden niet meer een factor dat van groot belang is. Als u toch trefwoorden in de tekst wil gebruiken, dient u voor 300 woorden niet meer  dan 3 keer hetzelfde trefwoord terug te laten komen.  Als u dit namelijk vaker doet, zal Google denken dat u hem wil misleiden. Het is dus van belang om hier rekening mee te houden.

 4 . Wees zorgvuldig met uw title-tags

Title-tags geven de titel van uw pagina aan. Deze tekst verschijnt aan de bovenkant van het browservenster. Het is van belang dat uw title-tags een duidelijke boodschap over het onderwerp van de pagina aan de zoekmachines geeft. Tevens dienen ze de zoekwoorden die u wilt optimaliseren te bevatten.

Stel dat uw pagina over afvallen gaat en uw target trefwoord snel afvallen is. Dan zou uw pagina titel “hoe kan ik snel afvallen ” of  ” de 6 geheimen van snel afvallen ” kunnen zijn.

Vergeet niet dat de titel maximaal uit 60 tekens mag bestaan.

Het klinkt misschien allemaal vanzelfsprekend, maar als u er bewust op gaat letten zult u verbaasd zijn hoeveel pagina’s hier geen rekening mee houden.

5 . Vermeld uw zoekwoorden in uw interne links
Interne links zijn belangrijk voor uw website. Het helpt Google te begrijpen wat de belangrijkste onderwerpen van uw website zijn. Daarnaast zorgen interne links ervoor dat bezoekers langer op uw website blijven. Nu snapt u ook waarom het vermelden van zoekwoorden in uw interne links zo belangrijk is.

 6 . Benut de H1 tags

H1 tags zijn vergelijkbaar met krantenkoppen. Zoekmachines letten bij het ​​indexeren van uw pagina hierop. Als uw H1 tags zoekwoorden bevatten, dan wordt uw pagina als relevant gezien.

Helaas maken veel mensen geen gebruik  van H1 -tags omdat het standaard  lettertype te groot is. De meeste mensen vinden dat niet prettig voor het oog.  Echter, het is niet  moeilijk om de CSS aan te passen om de stijl van deze tags te veranderen. Wij vinden het in elk geval zeker de moeite waard om dit te doen.

In dit artikel hebben we gekeken naar de top 6 aanbevolen SEO factoren die u kunt verbeteren om uw zoekmachine rankings te optimaliseren.  Wij hopen dat u na het lezen van dit artikel meer weet hoe u on page optimalisatie op uw website kunt toepassen. Als u hier vragen over  heeft, kunt u met het SEO team van Hotseo contact opnemen. Wij staan u graag te woord.

Geef een reactie


Find us on Google+

Best Domain en Hosting service

Laatste berichten