uw sleutel tot een succesvol bedrijf
Klantenservice (24/7): 0681206790

Hoe kies je een SEO bedrijf

Het kiezen van een SEO bedrijf

seo bedrijf
Als u zich al een tijdje heeft bezig gehouden met SEO op uw eigen website, ontdekt u dat  het niet uitmaakt dat hoe hard u het ook probeert,  het optimaliseren van uw website  veel tijd in beslag neemt en het gewenste resultaat niet wordt behaald. Als u dit herkent, kunt u in overweging nemen om een SEO bedrijf in te huren en voor u het werk te laten doen. Met zo veel SEO bedrijven  is er genoeg keuze. Of is het juist het tegenovergestelde – zo veel bedrijven, maar weinig betrouwbaar?

Uiteraard is het niet zo dat er geen betrouwbare zoekmachine marketing bureau’s  zijn. Het is belangrijk dat u weet waar u op moet letten bij het selecteren van een bedrijf dat  gespecialiseerd is in  zoekmachine optimalisatie.

Het is veel beter als u zelf enige kennis van SEO heeft, hierdoor kunt u gemakkelijk beslissen of de beloofde doelen realistisch zijn. Als u zelf niet bekend bent met Google optimalisatie, volgt er hieronder een lijst met een aantal punten om op te letten bij het selecteren van een SEO bedrijf:

 1-Garanderen zij dat u op de eerste pagina van Google op nummer 1 komt?

Als ze dat doen, heeft u een serieuze reden om aan hun competenties te twijfelen. Zoals Google SEO selection tips het al zegt, kan niemand de nummer 1 garanderen. Dit geldt zelfs voor de woorden die niet erg concurrerend zijn.  Er kan wel gezegd worden  dat u op de eerste pagina van Google komt, maar niet dat u ook nog helemaal bovenaan komt te staan.

2-De betrouwbaarheid van het bedrijf.

Als het bedrijf bekend is als fraudeur, is de kans groot dat u veel informatie hierover op het web kunt vinden. Echter, het ontbreken van negatieve publiciteit betekent niet automatisch dat het bedrijf perfect is, noch een aantal subjectieve negatieve adviezen betekenen dat het bedrijf een oplichter is.

3-Vraag naar voorbeelden van sites die ze hebben geoptimaliseerd.

Tevreden klanten zijn de beste vorm van promotie, dus voelt u zich vrij om uw potentiële zoekmachine optimalisatie bureau te vragen over sites die zij hebben geoptimaliseerd. Als u een afwijzing krijgt en als reden vertrouwelijkheid wordt aangedragen, moet er een belletje rinkelen over de geloofwaardigheid van de het SEO bedrijf – voormalige klanten zijn niet verondersteld om een ​​geheim te zijn.

4-Gebruiken ze ‘black hat’ SEO trucs?

U moet van tevoren weten wat ‘black hat’ SEO  trucs zijn om het te kunnen beoordelen. Het bekend raken met de belangrijkste ‘black hat’ SEO trucs is zeker de moeite waard. Een betrouwbare en professionele SEO bedrijf werkt namelijk niet met ‘black hat’ SEO trucs. Goede zoekoptimalisatie bedrijven werken volgens de richtlijnen van Google.

5-Hoge prijs garandeert geen hoge kwaliteit.

Alleen maar omdat een bedrijf meer ervoor vraagt, maakt dat  geen betere SEO bedrijf. Er zijn veel redenen voor hoge prijzen. Een hogere kwaliteit zou daar een van kunnen zijn.

6-Goedkoop is duurkoop.

Dit is zeker ook waar. Een professionele SEO campagne kunt u niet voor een appeltje eitje  laten doen. Als u dat denkt kunt u er beter niet aan beginnen. Professionele SEO bedrijven bieden realistische prijzen. Zij nemen het gedeelte om beter vindbaar te worden van u  over en u kunt zich op andere zaken richten.

7-Stel de juiste vragen.

U zou hen bijvoorbeeld kunnen vragen of ze u in de top 10 plaatsen voor een aantal concurrerende zoekwoorden van uw keuze. Het punt hierbij is dat zij en niet u de zoekwoorden die het beste zijn voor uw site uitkiezen. Uiteraard kunt u wel uw voorkeur geven omtrent wat  uw businessplan is, maar het is niet waarschijnlijk dat zij  precies dezelfde woorden kiezen zoals u ze voorstelt. Dus als zij u vertellen dat u gewoon de woorden geeft en zij ervoor zorgen dat u in de top 10 komt is het beter om het daarbij te laten en verder te zoeken.

8-Controleer hoe goed de website van het SEO bedrijf vindbaar is.

Een SEO bedrijf moet minstens zelf ook goed vindbaar zijn. Hoe kan een bedrijf u aanbieden om vindbaar te worden terwijl het bedrijf zelf niet vindbaar is. Vraag het bedrijf op welke zoekwoorden zij vindbaar zijn.

 

We hebben geprobeerd om enkele van de meest belangrijke zaken in het selecteren van een zoek optimalisatie bedrijf te noemen en hopen dat u er wat aan heeft.

Geef een antwoord


Find us on Google+

Best Domain en Hosting service

Laatste berichten