uw sleutel tot een succesvol bedrijf
Klantenservice (24/7): 0681206790

Bluehost webhosting

De 10 top punten van Bluehost webhosting

De webhost wereld is een sterk concurrerende business. Bluehost biedt gebruikers een betaalbare en betrouwbare webhosting oplossingen. Bluehost biedt betrouwbaarheid , een 24/ 7 klantenservice, kwaliteit, technologie, veiligheid, functionele hulpmiddelen. Ze staan ​​bekend om het feit dat ze hun belofte nakomen.
Hieronder een korte opsomming van de voordelen

1 . Ze geven waar voor uw geld.

2 . Ze bieden directe technische ondersteuning via chat,mail en telefonisch

3 . Ze zijn up to date met de nieuwste technologie

4 . Ze hebben een blog waar u antwoord op zo ongeveer alles kunt krijgen

5 . Het kan een uitkomst bieden voor uw e – commerce platform. Ze bieden PHP, POP en  veel meer tegen concurrerende tarieven. Daarnaast is het zeer geschikt voor kleine bedrijven

6 . De automatische installaties zijn geweldig ; blogs, scripting taal en ga zo maar door

7. Het is goedkoop. Voor minder dan 7 dollar per maand heeft u al een hosting.  Een pakket dat  onbeperkte hosting, onbeperkte ruimte, onbeperkt bestandsoverdracht en onbeperkt e-mailaccounts biedt.

8. Onbeperkt aantal domeinen. Bluehost is eenvoudig uit te breiden naar een willekeurig aantal domeinnamen, zonder een toename in de hosting prijs.

9. Hun Configuratiescherm, of C – Panel is veruit een van de beste User Control Panels. De interface is makkelijk te gebruiken en makkelijk te navigeren, gebruiksvriendelijk, intuïtief en schoon. Het biedt de gebruiker alles in een oogopslag. Alle beschikbare instrumenten worden georganiseerd in aparte kaders .
De cPanel toont de gebruiker ook de statistieken, zoals de beschikbare en gebruikte bandbreedte.

10. Een andere zeer belangrijke eigenschap die BlueHost onderscheidt van andere hosts is dat ze geld terug garantie bieden wanneer een klant ontevreden is met hun diensten.

Dit waren enkele voorbeelden van wat Bluehost u kan bieden.

Wij werken nauw samen met Bluehost. Voor meer informatie over wat wij hierin voor u kunnen betekenen neem contact met ons op.

Heeft u een Magento webshop of wilt u een website met Magento bouwen? Voor Magento webhosting werken wij samen met Siteground.

Geef een reactie


Find us on Google+

Best Domain en Hosting service

Laatste berichten