uw sleutel tot een succesvol bedrijf
Klantenservice (24/7): 0681206790

Waarom vandaag de dag zoekmachine marketing zo belangrijk is.

Waarom vandaag de dag  zoekmachine marketing zo belangrijk is.

zoekmachine Optimalisatie

Hieronder zijn een paar feiten die tonen dat  zoekmachine marketing een integraal onderdeel van iedere web promotie strategie moet zijn:

85% van de internetgebruikers vinden websites via zoekmachines.

90% van de internetgebruikers gaan niet voorbij de top 30 zoekmachine resultaten. Zij typen iets anders in als zij een relevante website  niet kunnen vinden.

75% van de internetgebruikers hebben bij het gebruik van zoekmachines de intentie voor een aankoop van een product of dienst.

Aangezien dat uit enquête blijkt dat 85% van de internetgebruikers een website via zoekmachines vinden,  is zoekmachine optimalisatie  zeer essentieel voor de marketing van uw bedrijf. Zoekmachine optimalisatie is de enige meest gunstige en vruchtbare manier voor het bereiken van de hoge winstmarges op het web. Om uw bedrijf meer online succes  te laten maken is het raadzaam om een zoekmachine marketing campagne te starten.

Als u niet in de top 10 voor uw markt bent, zult u waarschijnlijk niet veel internetverkeer krijgen van een zoekmachine. En in de wereld van vandaag is Google de belangrijkste zoekmachine.

Hier zijn enkele feiten om het  ‘waarom ‘  te illustreren:

Feit 1:

Google levert zoekresultaten van een aantal grote internet search firma’s. Dit betekent dat als u de eerste pagina op Google  kunt bereikt, u zeer waarschijnlijk ook  de eerste pagina op Yahoo, AOL, Netscape en Earthlink kunt hebben!

Feit 2:

In de wereld van vandaag is Google de meest populaire zoekmachine.  Met ingang van december 2002 indexeert Google meer dan 3 miljard pagina’s, meer dan 150 miljoen dagelijkse zoekopdrachten en meer dan 60 miljoen unieke bezoekers per maand.

Feit 3:

Google stelt u in staat om een top 10 ranking  GRATIS te bereiken. Yahoo rekent voor u nu $ 300 per jaar om te worden “beschouwd als”  hun search directory.

Onze klanten hebben  de voordelen van zoekmachine marketing service ervaren. Deze SEO promotie verhoogt de zichtbaarheid van uw website. Een top 10 ranking op de zoekmachine van Google kan een aanzienlijke hoeveelheid van het dagelijkse verkeer naar uw website genereren tegen minimale kosten.

Het bereiken van zoekmachine positionering zorgt niet automatisch voor een betere Page Rank, maar het verhoogt webverkeer op uw site. Het verhoogt leads, omzet en winst van uw website. Zoekmachine optimalisatie leidt tot verbetering van uw online bedrijfsreputatie. En deze reputatie kan u helpen bij het bereiken van vertrouwen van de klant.

Geef een antwoord


Find us on Google+

Best Domain en Hosting service

Laatste berichten