uw sleutel tot een succesvol bedrijf
Klantenservice (24/7): 0681206790

Hoe een juiste zoekwoorden voor uw SEO-activiteiten vinden?

Hoe een juiste zoekwoorden voor uw SEO-activiteiten vinden?

zoekwoorden vinden
In part 1 gaan we over wat is een zoekworden voor een SEO.

Dit is een woord mensen zullen intypen Yahoo! of Google of een andere zoekmachine om te zoeken naar producten of diensten die ze nodig hebben en die u aanbiedt.

Voordat, geef ik  u mijn voorbeeld aan mijn zoon Mike. 3 weken geleden gaf Zijn vriendin  hem een ​​iPod voor zijn 19e verjaardag, .

Vandaag gaat Mike nieuwe koptelefoon te kopen en maakt een query in Yahoo! in te typen hoofdtelefoons. Nu, als hij ziet uw site aan de top van de resultaten van de zoekmachine pagina, betekent dit dat u rankt eerst door het trefwoord hoofdtelefoon. Ook dit betekent dat Mike veel meer kans heeft om uw site te bezoeken en uit te kopen, dan van een concurrente site die een # 4 ranking heeft.

We kunnen query’s met behulp van een of meerdere woorden maken, zoals, koptelefoon of iPod-koptelefoon. De query die meerdere woorden bevatten heeft genoemd trefzinnen. Dus iPod-koptelefoon is een twee-zoekworden keyphrase.

Dus om een # 1 positie in de zoekmachines, de eerste en de belangrijkste stap is het kiezen van de juiste zoekwoorden en trefzinnen waarvoor u deze site eerst krijgen.

Waarom noem ik zoekworden selectie de belangrijkste?

Wij zijn vaak gevraagd: “Waarom denken zoveel van zoekwoorden?”

Het antwoord komt samen met ervaring. Trefwoorden zijn de cruciale startpunt van een SEO campagne. Zij zijn het materiaal een SEO werkt. Net als een kok kan een appeltaart niet met verkeerde fruit, of een pottenbakker kan niet een bord met slechte klei,  een SEO kan niet een website succesful maken met de verkeerde zoekworden.

 

 

Geef een antwoord


Find us on Google+

Best Domain en Hosting service

Laatste berichten