uw sleutel tot een succesvol bedrijf
Klantenservice (24/7): 0681206790

Waarom Magento

 Ervaar de magie van Magento

Wat hebben Nike, Vizio en Samsung met elkaar gemeen? Waarom worden al hun e – commerce sites gebouwd op Magento ‘s werelds meest populaire e – commerce platform. Deze industrie reuzen plukken de voordelen van e – commerce dankzij deze zeer robuust platform dat wordt gebruikt door meer dan 20 % van de wereld shopping sites.

waarom-magento

Wat maakt Magento anders?

Een E – commerce platform site dient zich aan te kunnen passen aan  de steeds veranderende eisen van de eindgebruikers (uw klanten). Het dient flexibel genoeg te zijn om  geïntegreerd te kunnen worden in websites. Ze dienen op alle niveaus zeer veilig te zijn om gevoelige klantinformatie te kunnen beheren en te beschermen. Tot slot, dienen ze niet al te grote technische problemen te maken waar andere programmeurs niets mee kunnen.

Gelukkig heeft Magento het allemaal! De laatste paar jaar heeft Magento  dan ook zijn populariteit gewonnen. In feite komen niet veel platforms in de buurt van wat Magento kan bieden. Met zo een uitgebreide functionaliteit is het logisch dat Magento erg populair is.

De voordelen in het kort

  • U bent gemachtigd om verschillende e-commerce toepassingen of winkels te beheren vanaf slechts een station. Het heeft dus een meerdere weergaven winkel.
  • Uitbreidbare thema’s en extensies.
  • Biedt systematische en effectieve verzend mogelijkheden.
  • Magento is in wezen een open-source platform. Dit geeft de eigenaar van de winkel onbeperkte mogelijkheden voor het uitbreiden van de webwinkel. Er is toegang tot de broncode.
  •   Er zijn een aantal ingebouwde functies die het platform ideaal maken voor e – commerce websites. Het platform heeft geavanceerde ingebouwde functies zoals uitgebreide zoekopdracht, productvergelijkingen, multi-store functies, e-maillijst, content management en een aantal andere dingen. De lijst is te lang om alle functies in een enkel artikel  te beschrijven.
  • Extra verkoop functies zoals up – sell, cross-sell, flexibele couponing,  promoties en product aanbevelingen.
  • Magento helpt bij het creëren van zoekmachine optimalisatie vriendelijke webwinkels. Met een Magento webshop bent u  in staat om in de populaire zoekmachine sites zoals Google, Yahoo en Bing vindbaar te worden.

In dit artikel zagen we een aantal van de essentiële voordelen van Magento. Het is dan ook zonder enige twijfel een professionele e-commerce Application Development tool om webwinkels mee te creëren. Uw nieuwe kansen voor succes door middel van een Magento webwinkel zijn slechts een muisklik van u verwijderd.

 

Geef een antwoord


Find us on Google+

Best Domain en Hosting service

Laatste berichten