uw sleutel tot een succesvol bedrijf
Klantenservice (24/7): 0681206790

Banner ontwerpen

Grafisch designer voor banner ontwerpen

Als het gaat om het creëren van een website, is de inhoud niet het enige punt dat van belang is.Een website – banner is het eerste wat een bezoeker ziet wanneer ze naar uw website gaan.Dus een opvallende header is van groot belang. Immers, u wilt een goede eerste indruk maken.

Denk aan uw gemiddelde lezer als een 12-jarig kind.Het feit is dat de meeste kinderen meer enthousiast worden door de kleuren en beelden dan de woorden.En voor veel volwassenen geldt dit ook. Meestal als we een bezoek aan een website of blog brengen, kunnen we een gevoel voor wat de site vertegenwoordigt in slechts enkele seconden opdoen. Dit is de reden waarom het nog belangrijker is om zich te concentreren op het maken van de juiste eerste indruk via een pakkende header afbeelding. Een banner is een goed promotiemiddel.

Het doel van een website – banner is om  een focuspunt te creëren om de interesse van de bezoeker te wekken en aan te moedigen op te site te blijven.

Er zijn bepaalde dingen die elke banner dient te omvatten, vooral omdat het meestal het eerste is wat gezien wordt door een bezoeker. Een naam of andere relevante informatie zoals e-mailadres, telefoon- en faxnummer, adres etc.  zouden erop kunnen staan; uiteraard afhankelijk van het type organisatie en het doel van de website. Een slogan of motto op de banner is ook geweldig om te doen.

Kosten banner ontwerpen

Wilt u graag een banner ontwerpen? Wij maken unieke en opvallende website banners die specifiek bij het bedrijf en de branche passen.U kunt bij ons terecht voor alle soorten banners. Al vanaf 55 euro  heeft u een banner.

Offerte aanvragen

 

Voordelen bij ons:

  • Minimaal 2 concept ontwerpen
  • 2  revisies op het gekozen ontwerp
  • Geheel naar uw wens ontworpen
  • Zeer scherpe prijzen
  • Snelle service

Find us on Google+

Best Domain en Hosting service

Laatste berichten